Gyerek asztalok és székek

Még mielőtt gyermeke az első osztályba menne, biztosan foglalkozniuk kell a gyerek asztal és szék kérdésével. Kezdetben biztosan többet játszik majd gyermeke az asztalnál, de idővel minden iskolást várnak a házifeladatok. Az iskolások számára nélkülözhetetlen az olyan hely, ahol dolgozhatnak, és az étkező asztal természetesen nem képes helyettesíteni ezt a helyet.

Találat:
Raktáron

Gyerek asztal székekkel Scandi

31 137HUF

Elegáns, fehér és természetes fa színű gyerek asztal székekkel népszerű német gyártótól. Az asztal ideális hely játékhoz, festéshez, uzsonnához vagy a barátokkal való csevegésre. Eredeti kiegészítő a gyerekszobába egyszerű és modern kivitelben. A termék robusztus és stabil, könnyen tisztítható. Alkalmas gyerekeknek 2 éves kortól. Tulajdonságok ..

Raktáron

Gyerek asztal székekkel Alpaka

26 982HUF

Az asztal és székek vidám motívuma minden kisfiút és kislányt elragadtat. Az asztal ideális hely játékhoz, festéshez, uzsonnára vagy csevegésre a barátokkal. Minden gyermek birodalom eredeti kiegészítője, praktikus és a gyerekek igényeihez alakítva. Rendkívül stabil és könnyen tisztítható. Gyerekeknek 2 éves kortól alkalmas. Tulajdonságok nagy..

Raktáron

Gyerek asztal székekkel Minie Mouse

45 677HUF

A Walt Disney műhelyből származó gyönyörű gyerek asztal székekkel, melyet aranyos Minnie egér díszít. Minden gyermeknek örömet okoz. Egy színes asztal székekkel nélkülözhetetlen része minden gyermek birodalomnak. A népszerű és jól ismert rajzfilmfigura minden szobát beragyog, és egyben helyet biztosít játékhoz, rajzoláshoz vagy pihenéshez. Alkalm..

Raktáron

Gyerek asztal székekkel Láma

31 137HUF

Egyszerűen ellenállhatatlan gyerek asztal székekkel szürke kivitelben aranyos láma gyönyörű motívumával. Népszerű német gyártótól. Az asztal ideális hely játékhoz, festéshez, uzsonnázásra vagy baráti csevegésre. Eredeti kiegészítő minden gyermek birodalomba, praktikus és a gyermekek igényeihez igazítva. A bútor robusztus és stabil, könnyen tisztíth..

Raktáron

Gyerek asztal székekkel Mancs Őrjárat

42 561HUF

A Mancs Őrjárat egy nagyon népszerű sorozat vidám szereplőkkel az állatok világából és ez a gyerek asztal székekkel biztosan örömet okoz minden rajongójának. Az asztal kiváló minőségű, tartós és stabil. Az asztalt két szék egészíti ki. A gyerekeknek egy remek saját helyük lesz játékhoz és festéshez. Alkalmas gyerekeknek 3 éves kortól. Tulajdonság..

Raktáron

Gyerek asztal székekkel Minnie egér

44 638HUF

A Walt Disney műhelyből származó, aranyos rajzfilm karakterrel, Minnie egérrel díszített gyerek asztal székekkel örömmel tölt el minden gyermeket. A gyerekszoba nélkülözhetetlen része egy színes asztal székekkel. Ez a népszerű rajzfilmfigura minden gyerekszobát vidámabbá tesz, és egyben remek helyet teremt játékhoz, rajzoláshoz, pihenéshez. Alkalm..

Raktáron

Gyerek asztal székekkel - szürke-kék

39 445HUF

Gyönyörű gyerek asztal titkos tárolóval és székekkel, eredeti színkombináció. Tökéletes hely játékra, rajzolásra és pihenésre. Az asztal nagyon kiváló minőségű, tartós és stabil. Az asztalt két szék egészíti ki. Gyermekének ennek az asztalnak köszönhetően remek saját helye lesz nemcsak játékra. Gyerekeknek 3 éves kortól alkalmas. Tulajdonságok ..

Raktáron

Gyerek asztal székekkel Robot

29 060HUF

Vidám gyerek asztal székekkel, mely minden kisfiúnak garantáltan örömet okoz. Az asztal ideális hely játékhoz, festéshez, uzsonnára vagy csevegésre a barátokkal. Minden gyermek birodalom eredeti kiegészítője, praktikus és a gyerekek igényeihez alakítva. Rendkívül robusztus, stabil és könnyen tisztítható.
 Gyerekeknek 2 éves kortól alkalmas. Tulaj..

Raktáron

Gyerek rajzasztal Mancs Őrjárat

36 329HUF

Gyönyörű gyerek rajzasztal, amely örömmel tölti el e népszerű mese minden rajongóját. Az asztal ötvözi a gyönyörű dizájnt és a célszerűséget - minden kéznél lesz az asztalnak köszönhetően. Az ülés alatti tárhely játékok, könyvek és egyéb kincsek tárolására is szolgál. Az asztal nagyon jó kidolgozású, erős és stabil. A gyerekeknek saját helyük lesz ..

Raktáron

Gyerek asztal székekkel - rózsaszín

31 137HUF

Minden kislány imádni fogja ezt a német gyártótól származó rózsaszín és fehér színű asztalt szívecske mintával az asztallapon. Az asztal tökéletes hely játékhoz, festéshez, uzsonnára vagy a barátokkal való csevegésre. Eredeti és praktikus kiegészítő minden gyerekszobába, mely megfelel a gyermekek igényeinek. A termék robusztus és stabil, könnyen ti..

Raktáron

Gyerek asztal székekkel Egyszarvú

33 214HUF

Egyszarvú motívummal díszített fehér gyerek asztal székekkel eredeti kivitelben. Az asztal ideális hely játékhoz, festéshez, uzsonnára vagy csevegésre a barátokkal. Minden gyermek birodalom eredeti kiegészítője, praktikus és a gyerekek igényeihez alakítva. Rendkívül stabil és könnyen tisztítható.
 Gyerekeknek 2 éves kortól alkalmas. Tulajdonságok..

Raktáron

Gyerek rajzasztal - fehér

37 368HUF

Gyönyörű gyermek rajzasztal univerzális fehér színben. Az asztal a gyönyörű dizájnt és a praktikumot ötvözi – a gyermeknek minden kéznél van. Az ülőrész alatti hely játékok, könyvek és egyéb kincsek tárolására is szolgál. Az asztal nagyon kiváló minőségű, tartós és stabil. Gyermekének ennek az asztalnak köszönhetően remek saját helye lesz nemcsak a..

Raktáron

Gyerek asztal székekkel - fehér-rózsaszín

39 445HUF

Gyönyörű fehér színű gyerek asztal titkos tárolóval és rózsaszín székekkel. Tökéletes hely játékra, rajzolásra és pihenésre. Az asztal nagyon kiváló minőségű, tartós és stabil. Az asztalt két szék egészíti ki. Gyermekének ennek az asztalnak köszönhetően remek saját helye lesz nemcsak játékra. Gyerekeknek 3 éves kortól alkalmas. Tulajdonságok n..

Raktáron

Gyerek asztal székekkel Mickey egér

40 484HUF

A gyerekszoba nélkülözhetetlen része egy színes asztal székekkel. A rendkívül népszerű rajzfilmfigura, Mickey egér minden gyerekszobát vidámabbá tesz, és egyben remek helyet teremt játékhoz, rajzoláshoz, pihenéshez. Alkalmas gyerekeknek 3 éves kortól. Tulajdonságok: nagyon tartós és stabil szerkezet könnyen összeszerelhető lekerekített élek ..

Raktáron

Gyerek asztal székekkel Mancs Őrjárat - mentők

41 523HUF

A Mancs Őrjárat sorozat népszerű karaktereivel díszített gyönyörű gyerek asztal székekkel boldoggá teszi a sorozat minden kis rajongóját. Az asztal kiváló kidolgozású, szilárd és stabil. Az asztalt két szék egészíti ki. A gyerekeknek saját, külön helyük lesz például játékra és rajzolásra. Alkalmas gyerekeknek 3 éves kortól. Tulajdonságok nagyo..

Raktáron

Gyerek rajzasztal - szürke

37 368HUF

Gyönyörű gyermek rajzasztal univerzális szürke színben. Az asztal a gyönyörű dizájnt és a praktikumot ötvözi – a gyermeknek minden kéznél van. Az ülőrész alatti hely játékok, könyvek és egyéb kincsek tárolására is szolgál. Az asztal nagyon kiváló minőségű, tartós és stabil. Gyermekének ennek az asztalnak köszönhetően remek saját helye lesz nemcsak ..

Raktáron

Gyerek asztal négy székekkel - fehér-rózsaszín

53 985HUF

Gyerek asztal székekkel, fehér és rózsaszín színek érdekes kombinációjában, minden lánynak garantáltan örömet okoz. Tökéletes hely játékra, rajzolásra és pihenésre. Az asztal nagyon kiváló minőségű, tartós és stabil. Az asztalt négy szék egészíti ki. Gyermekének ennek az asztalnak köszönhetően remek saját helye lesz nemcsak játékra. Gyerekeknek 3 ..

Raktáron

Gyerek asztal székekkel Jégvarázs

40 484HUF

Egy gyönyörű gyerek szett Jégvarázs motívummal, mely örömet okoz minden kislánynak. Nagyszerű hely, ahol gyermeke a barátaival játszhat, rajzolhat vagy pihenhet. Alkalmas gyerekeknek 3 éves kortól. Tulajdonságok: nagyon tartós és stabil szerkezet könnyen összeszerelhető lekerekített élek (maximális biztonság a gyermekek számára) asztal max...

Raktáron

Gyerek asztal tárolóhellyel és székekkel Felhő - kék

83 066HUF

Gyönyörű gyerek asztal tárolóhellyel és székekkel fehér kivitelben és mosolygós felhőcske motívummal. Az asztal ideális hely játékra, festésre vagy uzsonnázásra. Eredeti kiegészítő minden gyermek birodalomba egyszerű kivitelben. A termék robusztus és stabil, minőségi anyagból készül, lekerekített élekkel rendelkezik a gyermekek biztonságának növelé..

Raktáron

Gyerek asztal székekkel Dínó

31 137HUF

Gyerek asztal székekkel dinoszaurusz motívummal, gyönyörű kék és fehér színkombinációban, népszerű német gyártótól. Az asztal ideális hely játékhoz, festéshez, uzsonnához vagy a barátokkal való csevegésre. Eredeti kiegészítő minden gyermek birodalomba, praktikus, mert a gyerekek igényeinek megfelelően van kialakítva. A termék robusztus és stabil, k..

Raktáron

Gyerek asztal tárolóhellyel és székkel kék-fehér

62 294HUF

Gyönyörű gyerek asztal tárolóhellyel és székkel, eredeti kék és fehér színek érdekes kombinációjában. Az asztal ideális hely játékra, festésre vagy uzsonnázásra. Eredeti kiegészítő minden gyermek birodalomba egyszerű kivitelben. A termék robusztus és stabil, minőségi anyagból készül, lekerekített élekkel rendelkezik a gyermekek biztonságának növelé..

Raktáron

Gyerek asztal tárolóhellyel és székkel Mackó - szürke

62 294HUF

Csodaszép gyerek asztal tárolóhellyel és székkel klasszikus fehér és szürke színek gyönyörű kombinációjában. Eredeti kiegészítő minden gyermek birodalomba egyszerű, letisztult kivitelben. A termék robusztus és stabil, minőségi anyagból készül, lekerekített élekkel rendelkezik a gyermekek biztonságának növelése érdekében. Alkalmas gyerekeknek 2 éve..

Raktáron

Gyerek asztal tárolóhellyel és székkel Szívecske - rózsaszín

62 294HUF

Gyerek asztal tárolóhellyel és székkel. Az asztal ideális hely játékra, festésre vagy uzsonnázásra. Eredeti kiegészítő minden gyermek birodalomba egyszerű kivitelben. A termék robusztus és stabil, minőségi anyagból készül, lekerekített élekkel rendelkezik a gyermekek biztonságának növelése érdekében. Alkalmas gyerekeknek 2 éves kortól. Tulajdonsá..

Raktáron

Gyerek asztal székekkel - fehér

44 638HUF

Univerzális gyerek asztal székekkel fehér kivitelben, tökéletes hely játékra, rajzolásra és pihenésre. Az asztal nagyon jó minőségű, erős és stabil. Az asztalt két szék egészíti ki. A gyerekeknek így lesz egy remek saját helyük nemcsak játékra. Alkalmas gyerekeknek 3 éves kortól. Tulajdonságok: nagyon tartós és stabil szerkezet könnyen összes..

Raktáron

Gyerek asztal székekkel Nordic

51 908HUF

Fehér színű gyerek asztal székekkel, mely csodálatos kiegészítője lesz minden gyermek birodalomnak. Tökéletes hely játékhoz, rajzoláshoz és pihenéshez. Az asztal nagyon jól kidolgozott, erős és stabil. Az asztalt két szék egészíti ki tárolódobozokkal. Gyermekének ennek az asztalnak köszönhetően remek saját helye lesz nemcsak játékra. Gyerekeknek 3..

Raktáron

Gyerek asztal tárolóhellyel és székekkel Szívecske - rózsaszín

83 066HUF

Gyerek asztal tárolóhellyel és székekkel népszerű rózsaszín kivitelben és romantikus szívecske mintával. Az asztal ideális hely játékra, festésre vagy uzsonnázásra. Eredeti kiegészítő minden gyermek birodalomba egyszerű kivitelben. A termék robusztus és stabil, minőségi anyagból készül, lekerekített élekkel rendelkezik a gyermekek biztonságának növ..

Raktáron

Gyerek asztal tárolóhellyel és székkel Autó - szürke

62 294HUF

Gyerek asztal tárolóhellyel és székkel népszerű játékautó motívummal. Az asztal ideális hely játékra, festésre vagy uzsonnázásra. Eredeti kiegészítő minden gyermek birodalomba egyszerű kivitelben. A termék robusztus és stabil, minőségi anyagból készül, lekerekített élekkel rendelkezik a gyermekek biztonságának növelése érdekében. Alkalmas gyerekek..

Nem elérhető

Gyerek asztal székekkel - univerzum

37 368HUF

Egy érdekes gyerek asztal székekkel minden kalandor számára akit elbűvölt a világegyetemet. Minden gyerekszoba nélkülözhetetlen része a színes asztal és székek. Ugyanakkor remek helyet teremt játékhoz, rajzoláshoz és kikapcsolódáshoz egyaránt. Alkalmas gyerekeknek 3 éves kortól. Tulajdonságok nagyon tartós és stabil szerkezet könnyen összes..

Nem elérhető

Gyerek asztal székekkel Hableány

31 137HUF

Vidám gyerek asztal székekkel, mely minden lánynak garantáltan örömet okoz. Az asztal ideális hely játékhoz, festéshez, uzsonnára vagy csevegésre a barátokkal. Minden gyermek birodalom eredeti kiegészítője, praktikus és a gyerekek igényeihez alakítva. Rendkívül robusztus, stabil és könnyen tisztítható.
 Gyerekeknek 2 éves kortól alkalmas. Tulajdo..

Nem elérhető

Gyerek asztal székekkel Hercegnők

39 445HUF

Gyönyörű gyerek asztal, melynek a közepén titkos tárolóhely található ceruzák és egyéb gyermek kincsek számára. Tökéletes hely játékra, rajzolásra és pihenésre. Az asztal nagyon kiváló minőségű, tartós és stabil. Az asztalt két szék egészíti ki. Gyermekének ennek az asztalnak köszönhetően remek saját helye lesz nemcsak játékra. Gyerekeknek 3 éves ..

Nem elérhető

Gyerek asztal székekkel Mickey Mouse

39 445HUF

Gyönyörű gyerek asztal székekkel a Mickey Mouse kollekcióból, amely egy kis Mickey rajongó szobájából sem hiányozhat. A gyerek asztal és székek elengedhetetlen részét képezik a minden gyermek birodalomnak. A népszerű rajzfilmfigura pedig minden szobát beragyog, és egyúttal helyet teremt játékhoz, rajzoláshoz és pihenéshez. Alkalmas gyerekeknek 3 é..

Nem elérhető

Gyerek asztal székekkel Star

51 908HUF

Egyedülálló gyerek asztal székekkel univerzális fehér kivitelben, tárolódobozokkal a játékok, ceruzák és egyéb gyermek kincsek számára. Tökéletes hely a játékra, rajzolásra és pihenésre. Az asztal nagyon jól megmunkált, szilárd és stabil. Az asztalt két szék egészíti ki. A gyerekeknek így saját helyük lesz nemcsak játékhoz. Gyerekeknek 3 éves kort..

Tételek: 1 - 32 / 33 (2 oldal)

El kell fogadnunk, hogy a gyermekek igényei az idő előrehaladtával nőnek velük együtt. A szülők számára ez azt jelenti, hogy asztalt és széket is be kell szerezni. Egy növekvő asztal segíthet megoldani a pénzügyi dilemmát.

Ellenkező esetben számolnia kell azzal, hogy a paraméterek miatt gyermeke nagyon hamar kinőhet az eredeti bútorokból. Hogyan kell, hogy kinézzen egy gyerek asztal és szék? A gyermek akkor ül megfelelően a széken, ha a lába a földre ér. Az asztalt a gyermek magasságának megfelelően kell megvásárolni. Semmilyen módon nem szabad, hogy gyermeke görnyedten vagy kicsavarodva üljön, a gyermeknek egyenes háttal kell ülnie és az alkarnak az asztallapon, természetes, semmiképpen sem "görbe" helyzetben kell hogy legyen.