Gyerek fotelek

Mi is lehet jobb, mint egy kényelmes fotelban pihenni egy nehéz nap után. És a gyerekek is megérdemlik ezt a kényelmet. A gyerek fotelok és kanapék elegáns megoldás a pihenéshez minden gyerekszobában. A legkisebbek itt nézhetik kedvenc meséiket, a nagyobb gyerekek pedig itt olvashatnak.

Találat:
Raktáron

Gyerek fotel állatkák

13 465HUF

Az állatkákat minden gyermek kedveli. Ideális fotel minden kisfiú és kislány számára a gyerekszobában. Az érdekes színkombinációnak köszönhetően gyermeke birodalma sokkal szebb lesz, ugyanakkor a fotel kellő kényelmet nyújt gyermeke számára. A fotel PUR habból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. A fotel könnyű, biztonságos, éles szélek nélk..

Raktáron

Gyerek fotel egérke

13 465HUF

Egy gyönyörű gyerek fotel modern fekete-fehér kivitelben, amely biztosan nem fog elveszni egyetlen gyermek birodalmában sem. A fotel PUR habból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. A fotel könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot az áthelyezése. A mikrofázisból készült huzat a cipzá..

Raktáron

Gyerek fotel Erdei állatkák

13 465HUF

Az állatok minden gyermek kedvenc motívuma. Egy ilyen kis fotel remek választás minden kisfiúnak és kislánynak, ráadásul tökéletesen kiegészíti a gyerekszobát. Az érdekes színkombináció beragyogja a gyermeke birodalmát és egyben kényelmet nyújt. PUR habszivacsból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. A fotel kényelmes helyet biztosít pihenésr..

Raktáron

Gyerek fotel tűzoltók

14 429HUF

Eredeti kiegészítő a gyerekszobába minden kisfiú számára játékautó motívummal. A fotel könnyű, nagyon puha anyagból készül, de formáját jól tartja, kényelmes, ideális pihenésre vagy mesék nézésére. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosógépben 30 fokon mosható. FIGYELMEZTETÉS - Kérjük, gondosan ellenőrizze..

Raktáron

Gyerek fotel egyszarvú

14 429HUF

Egy gyönyörű fotel egyszarvú és hattyú mintával, melynek köszönhetően minden kislány szeme felragyog. Ráadásul kényelmes helyet biztosít pihenéshez, tévézéshez vagy mesék olvasásához. PUR habszivacsból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. A fotel könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz go..

Raktáron

Gyerek fotel egyszarvú - rózsaszín

14 429HUF

A hattyú és egyszarvú rózsaszín színnel kombinálva minden kislány szemét felcsillantja. Ráadásul kényelmes helyet biztosít pihenésre, tévézésre vagy mesék olvasására. PUR habszivacsból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. A fotel könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot a fotel áthe..

Raktáron

Gyerek fotel Retró egérkék

13 465HUF

Gyönyörű, modern kialakítású kis fotel, amely biztosan nem fog elveszni egyetlen szobában sem. A fotel PUR habszivacsból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. Nagyon könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot a fotel áthelyezése. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően k..

Raktáron

Gyerek fotel tündérek

14 429HUF

PUR habszivacsból készül gyermek fotel, kényelmes, könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. Kényelmes hely pihenésre gyermekek számára. Könnyű kezelhetőség. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosógépben 30 fokon mosható. FIGYELMEZTETÉS - Kérjük, gondosan ellenőrizze a gyerek fotel méreteit. Tulajdonságo..

Raktáron

Gyerek fotel macko, a versenyző

14 429HUF

Mackó, a versenyző egy vidám motívum, mely felragyogja az egész gyerekszobát, ugyanakkor remek és kényelmes helyet biztosít pihenésre, tévézésre vagy mese olvasásra. Különösen a játékautókat kedvelő srácok körében népszerű. PUR habszivacsból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. A fotel könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. A könnyű súlyán..

Nem elérhető

Gyerek fotel építkezés

13 465HUF

Praktikus és nagyon népszerű gyerek fotel, amely minden gyermek irodalom dísze lesz. A fotel PUR habból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. Könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot az áthelyezése. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosógépben..

Nem elérhető

Gyerek fotel kalózok

14 429HUF

Kényelmes fotel minden kalóz számára, a gyerekszoba otthonosabb lesz, ugyanakkor kényelmes helyet nyújt pihenéshez, tévézéshez vagy mesék olvasásához. PUR habszivacsból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. A fotel könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot az áthelyezése. A mikrofázis..

Nem elérhető

Gyerek fotel közlekedési eszközök

14 429HUF

Autók, kerékpárok, repülőgépek, vonatok, hajók. Ezeket a motívumokat kék színnel kombinálva egy fotel formájában kínáljuk. Ideális minden fiú számára nemcsak a gyerekszobában. A gyerek fotel eredeti színkombinációban minden gyerekszoba dísze lesz és egyben kényelmet is kínál. PUR habszivacsból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. Pihenésre, ..

Nem elérhető

Gyerek fotel közlekedési eszközök - szürke

14 429HUF

Közlekedési eszközök - autók, vonatok és repülőgépek szürke színnel kombinálva, ez minden gyerekszoba dísze lesz, ugyanakkor kényelmet biztosít pihenésre, tévézésre vagy mesék olvasására. A fotel PUR habszivacsból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. Könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem oko..

Nem elérhető

Gyerek fotel Macskák

14 429HUF

A macskák minden gyermek kedvenc motívuma. Egy ilyen kis fotel remek választás minden kisfiúnak és kislánynak, ráadásul tökéletesen kiegészíti a gyerekszobát. Az érdekes színkombináció beragyogja a gyermeke birodalmát és egyben kényelmet nyújt. PUR habszivacsból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. A fotel kényelmes helyet biztosít pihenésre..

Nem elérhető

Gyerek fotel rókák

14 429HUF

Kiváló kiegészítő minden gyerekszobába eredeti kislány és állatkás mintával. A fotel könnyű PUR habszivcsból készül, mely jól tartja formáját, kényelmes, ideális pihenésre és mesék nézésére. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosógépben 30 fokon mosható. FIGYELMEZTETÉS - Kérjük, gondosan ellenőrizze a gyer..

Nem elérhető

Gyerek fotel világegyetem

14 429HUF

Ez a fotel nagyon kényelmes helyet biztosít pihenésre, tévézésre vagy mesék olvasására. PUR habszivacsból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. A fotel könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot az áthelyezése. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és ..

Tételek: 1 - 16 / 16 (1 oldal)

Könnyű szerkezete miatt még a kis tulajdonosok is képesek bármikor és bárhová áthelyezni a fotelt. A kisfiúk és kislányok pedig értékelni fogják, hogy a fotelok nagyon stílusosan néznek ki. Feltétlenül tanácskozzon gyermekével és együtt válasszanak ki egy konkrét darabot. Hagyja, hogy a saját ízlésének megfelelően válassza ki a huzat motívumát vagy színét.

A szülők számára a minőségi kivitelezésnek különösen fontosnak kell lennie a választás során. Ez leggyakrabban fémből, poliuretán habból, de fából vagy műanyagból is készül. Hasonlóképpen elengedhetetlen a huzat anyag tartóssága. Textilel és műbőrrel egyaránt találkozhat. Mindenképp előny, ha a huzat levehető és mosható. A biztonság magától értetődő, minden gyermek bútor esetében, beleértve a kis fotelokat is, ezeknek éles szélek nélkül kell lennie.