Gyerek fotelek

Mi is lehet jobb, mint egy kényelmes fotelban pihenni egy nehéz nap után. És a gyerekek is megérdemlik ezt a kényelmet. A gyerek fotelok és kanapék elegáns megoldás a pihenéshez minden gyerekszobában. A legkisebbek itt nézhetik kedvenc meséiket, a nagyobb gyerekek pedig itt olvashatnak.

Találat:
Raktáron

Gyerek fotel kalózok

9 761HUF

Kényelmes fotel minden kalóz számára, a gyerekszoba otthonosabb lesz, ugyanakkor kényelmes helyet nyújt pihenéshez, tévézéshez vagy mesék olvasásához. PUR habszivacsból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. A fotel könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot az áthelyezése. A mikrofázis..

Raktáron

Gyerek fotel világegyetem

9 761HUF

Ez a fotel nagyon kényelmes helyet biztosít pihenésre, tévézésre vagy mesék olvasására. PUR habszivacsból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. A fotel könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot az áthelyezése. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és ..

Raktáron

Gyerek fotel egyszarvú

9 761HUF

Egy gyönyörű fotel egyszarvú és hattyú mintával, melynek köszönhetően minden kislány szeme felragyog. Ráadásul kényelmes helyet biztosít pihenéshez, tévézéshez vagy mesék olvasásához. PUR habszivacsból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. A fotel könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz go..

Raktáron

Gyerek fotel állatkák

9 761HUF

Az állatkákat minden gyermek kedveli. Ideális fotel minden kisfiú és kislány számára a gyerekszobában. Az érdekes színkombinációnak köszönhetően gyermeke birodalma sokkal szebb lesz, ugyanakkor a fotel kellő kényelmet nyújt gyermeke számára. A fotel PUR habból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. A fotel könnyű, biztonságos, éles szélek nélk..

Raktáron

Gyerek fotel egyszarvú - rózsaszín

9 761HUF

A hattyú és egyszarvú rózsaszín színnel kombinálva minden kislány szemét felcsillantja. Ráadásul kényelmes helyet biztosít pihenésre, tévézésre vagy mesék olvasására. PUR habszivacsból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. A fotel könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot a fotel áthe..

Raktáron

Gyerek fotel közlekedési eszközök

9 761HUF

Autók, kerékpárok, repülőgépek, vonatok, hajók. Ezeket a motívumokat kék színnel kombinálva egy fotel formájában kínáljuk. Ideális minden fiú számára nemcsak a gyerekszobában. A gyerek fotel eredeti színkombinációban minden gyerekszoba dísze lesz és egyben kényelmet is kínál. PUR habszivacsból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. Pihenésre, ..

Raktáron

Gyerek fotel építkezés

9 761HUF

Praktikus és nagyon népszerű gyerek fotel, amely minden gyermek irodalom dísze lesz. A fotel PUR habból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. Könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot az áthelyezése. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosógépben..

Raktáron

Gyerek fotel közlekedési eszközök - szürke

9 761HUF

Közlekedési eszközök - autók, vonatok és repülőgépek szürke színnel kombinálva, ez minden gyerekszoba dísze lesz, ugyanakkor kényelmet biztosít pihenésre, tévézésre vagy mesék olvasására. A fotel PUR habszivacsból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. Könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem oko..

Raktáron

Gyerek fotel álomfogó

9 761HUF

Varázslatos álomfogó mintás fotel, mely kényelmes helyet kínál pihenésre, tévézésre vagy mesék olvasására. A fotel könnyű PUR habból készül, amely jól megőrzi formáját, kényelmes, ideális a kikapcsolódáshoz és mesék nézéséhez. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosógépben 30 fokon mosható. FIGYELMEZTETÉS - K..

Raktáron

Gyerek fotel csillagok - mentazöld

9 761HUF

A gyermekek igényeinek megfelelően kialakított, modern és dizájnos gyerek fotel. PUR habsivacsból készül, biztosítja a kényelmet pihenés, tévénézés vagy rajzolás közben. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosógépben 30 fokon mosható. FIGYELMEZTETÉS - Kérjük, gondosan ellenőrizze a gyerek fotel méreteit. ..

Raktáron

Gyerek fotel rókák

9 761HUF

Kiváló kiegészítő minden gyerekszobába eredeti kislány és állatkás mintával. A fotel könnyű PUR habszivcsból készül, mely jól tartja formáját, kényelmes, ideális pihenésre és mesék nézésére. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosógépben 30 fokon mosható. FIGYELMEZTETÉS - Kérjük, gondosan ellenőrizze a gyer..

Raktáron

Gyerek fotel tűzoltók

9 761HUF

Eredeti kiegészítő a gyerekszobába minden kisfiú számára játékautó motívummal. A fotel könnyű, nagyon puha anyagból készül, de formáját jól tartja, kényelmes, ideális pihenésre vagy mesék nézésére. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosógépben 30 fokon mosható. FIGYELMEZTETÉS - Kérjük, gondosan ellenőrizze..

Raktáron

Gyerek fotel Panda - rózsaszín

9 481HUF

Az eredeti motívummal díszített rózsaszín Panda fotel minden gyermeknek örömet szerez. A fotel PUR habból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. Remek választás pihenésre, tévénézésre vagy mese olvasásra. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosógépben 30 fokon mosható. FIGYELMEZTETÉS - Kérjük, gondosan e..

Raktáron

Gyerek fotel csillagok - nagy

9 761HUF

A fotel eredeti színkombinációjának köszönhetően a gyerekszoba szebb és vidámabb lesz, ugyanakkor kényelmet nyújt. PUR habszivacsból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. Pihenésre, tévézésre vagy mese olvasásra alkalmas. A fotel könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot az áthelyezés..

Raktáron

Gyerek fotel csillagok - szürke

9 761HUF

Egy gyönyörű fotel szürke csillagokkal, minden gyermek imádni fogja. Kényelmes, könnyű, biztonságos, kemény élek nélkül. Súlyának köszönhetően a fotelt a gyermekek is könnyen át tudják helyezni. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosógépben 30 fokon mosható. FIGYELMEZTETÉS - Kérjük, gondosan ellenőrizze a ..

Raktáron

Gyerek fotel egérke

9 761HUF

Egy gyönyörű gyerek fotel modern fekete-fehér kivitelben, amely biztosan nem fog elveszni egyetlen gyermek birodalmában sem. A fotel PUR habból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. A fotel könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot az áthelyezése. A mikrofázisból készült huzat a cipzá..

Nem elérhető

Gyerek fotel autók

9 761HUF

Még mindig népszerű motívum minden fiú számára, színes autók kombinációja. Könnyű fotel, biztonságos, élek és kemény szélek nélkül. Pihenésre, tévénézésre vagy mese olvasásra tervezték. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot az áthelyezése. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosógépben 30..

Nem elérhető

Gyerek fotel elefánt - szürke

9 761HUF

Egy gyönyörű kis fotel a gyerekszobába. Kényelmes, könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. Pihenésre és tévénézésre tervezték. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosógépben 30 fokon mosható. FIGYELMEZTETÉS - Kérjük, gondosan ellenőrizze a gyerek fotel méreteit. Tulajdonságok 6 év alatti gyermekek sz..

Nem elérhető

Gyerek fotel elefántok

9 761HUF

Kényelmes hely pihenésre minden gyermek számára. A fotel könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. Pihenésre, tévénézésre vagy mese olvasásra tervezték. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosógépben 30 fokon mosható. FIGYELMEZTETÉS - Kérjük, gondosan ellenőrizze a gyerek fotel méreteit. Tulajdonságok ..

Nem elérhető

Gyerek fotel flamingók

9 761HUF

Hogyan lehet a gyerekszoba még otthonosabb? A flamingó gyerek fotel kiváló megoldást kínál. A fotel nagyon könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. Pihenésre, tévénézésre vagy mese olvasásra tervezték. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosógépben 30 fokon mosható. FIGYELMEZTETÉS - Kérjük, gondosan ellenőriz..

Nem elérhető

Gyerek fotel háromszögek

9 761HUF

Érdekes kiegészítőt keres a gyerekszobába? A gyönyörű színkombinációnak köszönhetően gyermeke szobája szebb és vidámabb lesz, de ugyanakkor kényelmes helyet biztosít gyermeke számára. Könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. Pihenésre, tévénézésre vagy mese olvasásra tervezték. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot az áthelyez..

Nem elérhető

Gyerek fotel kis baglyok

9 761HUF

Gyerek fotel eredeti és időtlen motívummal, melynek köszönhetően minden kislány és kisfiú birodalma otthosabb és vidámabb lesz. A fotel könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. Pihenésre, tévénézésre vagy mese olvasásra tervezték. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosógépben 30 fokon mosható. FIGYELMEZTET..

Nem elérhető

Gyerek fotel macko, a versenyző

9 761HUF

Mackó, a versenyző egy vidám motívum, mely felragyogja az egész gyerekszobát, ugyanakkor remek és kényelmes helyet biztosít pihenésre, tévézésre vagy mese olvasásra. Különösen a játékautókat kedvelő srácok körében népszerű. PUR habszivacsból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. A fotel könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. A könnyű súlyán..

Nem elérhető

Gyerek fotel mackók és állatkák

9 761HUF

Népszerű mackó minta, melyet a gyerekek soha nem fognak megunni. Ez a gyerek fotel kényelmes helyet biztosít kikapcsolódáshoz, tévézéshez vagy mese olvasáshoz. A fotel PUR habból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. A fotel könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot az áthelyezése. A ..

Nem elérhető

Gyerek fotel panda

9 761HUF

Gyerek fotel eredeti panda motívummal, mely minden gyermeknek tetszeni fog. A fotel PUR habszivacsból készül, amely jól tartja az alakját. Nagyszerű pihenésre, mesék nézésére és játékra. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosógépben 30 fokon mosható. FIGYELMEZTETÉS - Kérjük, gondosan ellenőrizze a gyerek f..

Nem elérhető

Gyerek fotel pöttyök

9 761HUF

Gyönyörű és nagyon kényelmes PUR habszivacsból készült fotel, mely a szürke dizájnnak köszönhetően remek kiegészítő minden modern gyerekszobába. Az alacsony súlyának köszönhetően a fotelt gyermeke is könnyedén bármikor áthelyezheti. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosógépben 30 fokon mosható. FIGYELMEZT..

Nem elérhető

Gyerek fotel színes elefántok

9 761HUF

Gyerek fotel színes elefántokkal. A fotel könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. Pihenésre, tévénézésre vagy mese olvasásra tervezték. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosógépben 30 fokon mosható. FIGYELMEZTETÉS - Kérjük, gondosan ellenőrizze a gyerek fotel méreteit. Tulajdonságok 6 év alatti gye..

Nem elérhető

Gyerek fotel szívecske

9 761HUF

Gyerek fotel fehér szívecskékkel piros alapon, nemcsak gyönyörű, de nagyon praktikus kiegészítő minden gyermekszobába. Könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. Pihenésre, tévénézésre vagy mese olvasásra tervezték. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot az áthelyezése. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könny..

Nem elérhető

Gyerek fotel szívecskék - szürke

9 761HUF

Kényelmes gyerek fotel népszerű szürke színben és szép szívecskés mintával. Nagyon kényelmes, könnyű és biztonságos, kemény élek nélkül. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosógépben 30 fokon mosható. FIGYELMEZTETÉS - Kérjük, gondosan ellenőrizze a gyerek fotel méreteit. Tulajdonságok 6 év alatti gye..

Nem elérhető

Gyerek fotel tündérek

9 761HUF

PUR habszivacsból készül gyermek fotel, kényelmes, könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. Kényelmes hely pihenésre gyermekek számára. Könnyű kezelhetőség. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosógépben 30 fokon mosható. FIGYELMEZTETÉS - Kérjük, gondosan ellenőrizze a gyerek fotel méreteit. Tulajdonságo..

Tételek: 1 - 30 / 30 (1 oldal)

Könnyű szerkezete miatt még a kis tulajdonosok is képesek bármikor és bárhová áthelyezni a fotelt. A kisfiúk és kislányok pedig értékelni fogják, hogy a fotelok nagyon stílusosan néznek ki. Feltétlenül tanácskozzon gyermekével és együtt válasszanak ki egy konkrét darabot. Hagyja, hogy a saját ízlésének megfelelően válassza ki a huzat motívumát vagy színét.

A szülők számára a minőségi kivitelezésnek különösen fontosnak kell lennie a választás során. Ez leggyakrabban fémből, poliuretán habból, de fából vagy műanyagból is készül. Hasonlóképpen elengedhetetlen a huzat anyag tartóssága. Textilel és műbőrrel egyaránt találkozhat. Mindenképp előny, ha a huzat levehető és mosható. A biztonság magától értetődő, minden gyermek bútor esetében, beleértve a kis fotelokat is, ezeknek éles szélek nélkül kell lennie.