Gyerek kanapék

Kicsik és nagyok, mindenki egyanúgy szeret heverészni. És szó szerint erre volt teremtve a puha és kényelmes kanapé. Még a gyerekek is biztosan értékelni fogják, ha nem kell megosztozniuk ezzel a kényelmes hellyel a nappaliban. Egyszerűen vásároljon nekik egy saját kanapét. A gyerek kanapé minden gyerekszoba stílusos és praktikus kiegészítője lesz.

Találat:
Raktáron

Szétnyitható mini gyerek kanapé - állatkák

13 950HUF

Az állatkák sok gyermek kedvenc motívuma. Ez a kanapé szürke színekben modern mentazöld színnel kombinálva csodálatos kiegészítője lesz minden gyerekszobának. Pihenésre, tévénézésre, mesék olvasására tervezték. A kanapé kényelmes, könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. Könnyű súlyának köszönhetően gyermeke bármikor könnyedén egyedül is áthelyezhe..

Raktáron

Mini gyerek kanapé építkezés

13 950HUF

Rendkívül népszerű építkezés minta, mely minden kisfiút örömmel tölt el. Ez a kanapé kényelmes helyet kínál pihenésre, tévézésre vagy mesék olvasására. A kanapé kényelmes, könnyű, biztonságos éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot az áthelyezése, szétnyitása vagy összecsukása. Pihenésre, tévézésre, mese olva..

Raktáron

Szétnyitható mini gyerek kanapé - álomfogó

13 950HUF

Mini kanapé eredeti álomfogó mintával, mely minden gyerekszoba praktikus kiegészítője lesz. A kanapé kényelmes, könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. Könnyű súlyának köszönhetően gyermeke bármikor könnyedén egyedül is áthelyezheti, összecsukhatja és szétnyithatja. Pihenésre, tévézésre, mesék olvasására tervezték. A huzat cipzáras, ezért könnyen ..

Raktáron

Szétnyitható mini gyerek kanapé - tűzoltók

13 950HUF

Tűzoltók, a kisfiúk körében nagyon népszerű minta egy eredeti mini kanapé formájában. Alkalmas pihenésre, tévézésre, mesék olvasásra. Könnyű súlyának köszönhetően gyermeke bármikor könnyedén egyedül is áthelyezheti, összecsukhatja és szétnyithatja. Pihenésre, tévézésre, mesék olvasására tervezték. FONTOS - Gondosan ellenőrizze a kanapé méreteit. A..

Raktáron

Szétnyitható mini gyerek kanapé - szívecskék

13 950HUF

Nagyon népszerű mini gyerek kanapé a legkisebbek számára, amelyet pihenésre, tévézésre és mesék olvasására terveztek. Könnyű súlyának köszönhetően gyermeke bármikor könnyedén egyedül is áthelyezheti, összecsukhatja és szétnyithatja. FONTOS - Gondosan ellenőrizze a kanapé méreteit. A kanapé nem alkalmas mindennapi alvásra! Tulajdonságok 6 év a..

Raktáron

Szétnyitható mini gyerek kanapé - kis csillagok

13 950HUF

Csillag mintás kék színű mini kanapé a legkisebbek számára. A kanapé kényelmes, könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. Könnyű súlyának köszönhetően gyermeke bármikor könnyedén egyedül is áthelyezheti, összecsukhatja és szétnyithatja. Pihenésre, tévézésre, mesék olvasására tervezték. A huzat cipzáras, ezért könnyen levehető és mosógépben legfeljeb..

Raktáron

Szétnyitható mini gyerek kanapé - pöttyök

13 950HUF

Modern szürke színű szétnyitható mini kanapé pöttyös mintával, gyönyörű gyerekszoba kiegészítő minden kisgyerek számára. Kényelmes, könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. Pihenésre, tévénézésre tervezték. FONTOS - Gondosan ellenőrizze a kanapé méreteit. A kanapé nem alkalmas mindennapi alvásra! Tulajdonságok 6 év alatti gyermekek számára alk..

Nem elérhető

Mini gyerek kanapé baglyok

13 950HUF

Rózsaszín mini kanapé a legkisebbek számára, nagyon népszerű bagoly mintával. A kanapé kényelmes, könnyű, biztonságos éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot az áthelyezése, szétnyitása vagy összecsukása. Pihenésre, tévézésre, mese olvasásra tervezték. A huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosó..

Nem elérhető

Szétnyitható mini gyerek kanapé - baglyok

13 950HUF

Praktikus mini kanapé a legkisebbek számára, mely kényelmes, könnyű és biztonságos, mert nincsenek éles szélei. Könnyű súlyának köszönhetően gyermeke bármikor könnyedén egyedül is áthelyezheti, összecsukhatja és szétnyithatja. Pihenésre, tévénézésre tervezték. FONTOS - Gondosan ellenőrizze a kanapé méreteit. A kanapé nem alkalmas mindennapi alvás..

Nem elérhető

Szétnyitható mini gyerek kanapé - csillagok

13 950HUF

Mini kanapé a legkisebbek számára egyszerű csillagos mintával. A kanapé kényelmes, könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. Könnyű súlyának köszönhetően gyermeke bármikor könnyedén egyedül is áthelyezheti, összecsukhatja és szétnyithatja. Pihenésre, tévézésre, mesék olvasására tervezték. A huzat cipzáras, ezért könnyen levehető és mosógépben legfel..

Nem elérhető

Szétnyitható mini gyerek kanapé - elefánt

13 950HUF

Gyönyörű kis kanapé, mely minden gyerekszobában megtalálja helyét. Kényelmes, könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. Pihenésre, tévénézésre tervezték. FONTOS - Gondosan ellenőrizze a kanapé méreteit. A kanapé nem alkalmas mindennapi alvásra! Tulajdonságok 6 év alatti gyermekek számára alkalmas levehető huzat, 30 fokon mosható terhelhetőség..

Nem elérhető

Szétnyitható mini gyerek kanapé - elefántok szürke

13 950HUF

Népszerű szétnyitható mini kanapé, mely kényelmes, könnyű, biztonságos és nincsenek éles szélei. Könnyű kezelhetőség az alacsony súlynak köszönhetően. Pihenésre, tévénézésre tervezték. FONTOS - Gondosan ellenőrizze a kanapé méreteit. A kanapé nem alkalmas mindennapi alvásra! Tulajdonságok 6 év alatti gyermekek számára alkalmas levehető huzat,..

Nem elérhető

Szétnyitható mini gyerek kanapé - háromszögek

13 950HUF

Időtlen kanapé motívum, melynek köszönhetően minden kislány és kisfiú birodalma sokkal otthonosabb lesz. A kanapé remek pihenésre, tévézésre és mesék olvasására. Kényelmes, könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. Könnyű súlyának köszönhetően gyermeke bármikor könnyedén egyedül is áthelyezheti, összecsukhatja és szétnyithatja. FONTOS - Gondosan e..

Nem elérhető

Szétnyitható mini gyerek kanapé - mackó és állatkák

13 950HUF

Népszerű mackó minta, mely soha okoz csalódást. Ez a kanapé kényelmes helyet biztosít pihenésre, tévézésre vagy mesék olvasására. A kanapé kényelmes, könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. Könnyű súlyának köszönhetően gyermeke bármikor könnyedén egyedül is áthelyezheti, összecsukhatja és szétnyithatja. Pihenésre, tévézésre, mesék olvasására terve..

Nem elérhető

Szétnyitható mini gyerek kanapé - mackó, a versenyző

13 950HUF

Minden kisfiúnak, aki szereti a játékautókat ez a kanapé kényelmes helyet biztosít pihenésre, tévézésre vagy mesék olvasására. A kanapé kényelmes, könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. Könnyű súlyának köszönhetően gyermeke bármikor könnyedén egyedül is áthelyezheti, összecsukhatja és szétnyithatja. Pihenésre, tévézésre, mesék olvasására tervezté..

Nem elérhető

Szétnyitható mini gyerek kanapé - panda

13 950HUF

Ez az eredeti motívummal díszített mini kanapé minden gyermeknek örömet okoz. A kanapé kényelmes, könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. Könnyű súlyának köszönhetően gyermeke bármikor könnyedén egyedül is áthelyezheti, összecsukhatja és szétnyithatja. Pihenésre, tévézésre, mesék olvasására tervezték. A huzat cipzáras, ezért könnyen levehető és mo..

Nem elérhető

Szétnyitható mini gyerek kanapé - tündérek

13 950HUF

Mini kanapé bájos mesebeli tündéres mintával, amelyeket minden kislány imádni fog. A kanapé kényelmes, könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. Könnyű súlyának köszönhetően gyermeke bármikor könnyedén egyedül is áthelyezheti, összecsukhatja és szétnyithatja. Pihenésre, tévézésre, mesék olvasására tervezték. FONTOS - Gondosan ellenőrizze a kanapé m..

Nem elérhető

Szétnyitható mini gyerek kanapé elefántok

13 950HUF

Gyönyörű kanapé nemcsak a gyerekszobába. Kényelmes, könnyű, biztonságos éles szélek nélkül. Pihenésre, tévénézésre tervezték. FONTOS - Gondosan ellenőrizze a kanapé méreteit. A kanapé nem alkalmas mindennapi alvásra! Tulajdonságok 6 év alatti gyermekek számára alkalmas levehető cipzáras huzat, 30 fokon mosható terhelhetőség 25 kg Anyag ..

Tételek: 1 - 18 / 18 (1 oldal)

Ezeket a puha kanapékat mesék olvasására, hallgatására és nézésére tervezték. Ha kiegészíti néhány párnával, gyermeke garantáltan imádni fogja. De természetesen biztos lehet abban, hogy a kicsik sok kreatív módot találnak a kanapé felhasználására.

A robusztus szerkezet ezért többé-kevésbé feltétel. Fontolja meg, hogy nem e választ az összecsukható, de mechanizmussal ellátott kanapék közül. Idővel biztosan azzal is foglalkozni kell, hogy gyermeke barátai ott alszanak, tehát nő a gyerekek letszáma, és legalább lesz a kis vendégek, hol aludni. Az egész rendszernek egyszerűnek és könnyen kezelhetőnek kell lennie még egy gyermek számára is. A gyermekek bánásmódja mindenképpen hagy némi nyomot, ezért a könnyen tisztítható huzat is nagy előny. Minél sötétebb annál jobb, vagy mintás, mert a minták remek "álcaként" működnek a foltok ellen.