Gyerek rajztáblák

A gyermek álló tábla ideális kreatív kiegészítő, amelynek köszönhetően gyermekei remekül eltöltik az idő otthon, például egy esős délután. Klasszikus kréták és filctollak használhatók ezeken a táblákon, típustól függően. Kínálatunkban találhat mágneses táblákat is. Mit szólna egy régi "klasszikus" játékhoz? Például iskolára? Ez biztosan nem lesz unalmas.

Találat:
Nem elérhető

Gyerek falitábla - természetes

5 760HUF

Egyszerű, falra akasztható gyerek tábla praktikus polccal kréták és szivacs tárolására. A Mozgatható mutatóval ellátott óra is tartozék. Csomag tartalma: fekete tábla krétával való rajzolásra színes kréták - 5db rongy óra mozgatható mutatókkal Méret 3,5 x 72,5 x 45,5 cm..

Nem elérhető

Gyerek kétoldalas falitábla - természetes

7 686HUF

Modern gyermek kétoldalas tábla a falra praktikus polccal a kréták és szivacsok tárolására. Csomag tartalma: fekete tábla krétával való rajzolásra fehér tábla filctollal való rajzolásra és mágnesek színes kréták - 5db filctoll A filctoll nyomokat hagyhat. A maradandó nyomok eltávolításához használjon erre készült tisztószert. Méret ..

Nem elérhető

Gyerek mágneses álló tábla 3 az egyben - természetes

11 539HUF

Óvodás korú gyermeke van otthon? A gyerek alló tábla nagy segítség lehet a felkészülésben az iskolára. Az egyik oldalon klasszikus iskolai tábla felület található, amelyre krétával rajzolható, a másik oldal pedig fehér mágneses tábla papírtekercsel. A tábla könnyen összecsukható. Csomag tartalma: kétoldalas tábla színes kréta - 5 szín sziva..

Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)

Intsen gyermekével együtt búcsút egy kis időre a tabletoknak, az okostelefonoknak és egyéb elektronikus készüléknek. Csak annyit kell tennie, hogy összegyűjti az összes plüss játékot vagy babát, és ezután már egyszerű lesz a szülőket is rábeszélni, hogy visszatérjenek az iskolás korukba. A vidám és szorakoztató délután kezdődhet. Ehez természetesen szükség van egy kis képzelet mellett helyes kellékekre és kiegészítőkre. Sok más játékkal ellentétben ezt a gyermeke soha nem fogja megunni, minden korosztály, minden generáció élvezi a művészeti tevékenységet.

Használhatják írásra, és természetesen rajzolásra is. A klasszikus iskolai táblák továbbra is nagyon népszerűek. De a modern táblákra azonban lehet filctollal is rajzolni. Így gyermeke igazi művésznek érezheti magát. És ha üvegfelületük van, akkor a gyerekek képeket is színezhetnek.