Gyerek rajztáblák

A gyermek álló tábla ideális kreatív kiegészítő, amelynek köszönhetően gyermekei remekül eltöltik az idő otthon, például egy esős délután. Klasszikus kréták és filctollak használhatók ezeken a táblákon, típustól függően. Kínálatunkban találhat mágneses táblákat is. Mit szólna egy régi "klasszikus" játékhoz? Például iskolára? Ez biztosan nem lesz unalmas.

Találat:
Raktáron

Gyerek mágneses álló tábla 3 az egyben - természetes

16 181HUF

Óvodás korú gyermeke van otthon? A gyerek alló tábla nagy segítség lehet a felkészülésben az iskolára. Az egyik oldalon klasszikus iskolai tábla felület található, amelyre krétával rajzolható, a másik oldal pedig fehér mágneses tábla papírtekercsel. A tábla könnyen összecsukható. Csomag tartalma: kétoldalas tábla színes kréta - 5 szín sziva..

Raktáron

Gyerek falitábla - természetes

7 872HUF

Egyszerű, falra akasztható gyerek tábla praktikus polccal kréták és szivacs tárolására. A Mozgatható mutatóval ellátott óra is tartozék. Csomag tartalma: fekete tábla krétával való rajzolásra színes kréták - 5db rongy óra mozgatható mutatókkal Méret 3,5 x 72,5 x 45,5 cm..

Raktáron

Gyerek kétoldalas álló tábla - mentazöld

9 326HUF

A gyerek álló tábla ideális kiegészítő gyermekek számára betűk, rajzok és számok megtanulásához vagy csak úgy, szórakozásra. A tábla egyik sima, a másik oldalán pedig klasszikus iskolai tábla felület található, papírtekercs tartóval és tároló polccal. A tábla könnyen összecsukható. Csomag tartalma: kétoldalas tábla színes kréták - 5 szín fi..

Raktáron

Gyerek kétoldalas falitábla - természetes

7 457HUF

Modern gyermek kétoldalas tábla a falra praktikus polccal a kréták és szivacsok tárolására. Csomag tartalma: fekete tábla krétával való rajzolásra fehér tábla filctollal való rajzolásra és mágnesek színes kréták - 5db filctoll A filctoll nyomokat hagyhat. A maradandó nyomok eltávolításához használjon erre készült tisztószert. Méret ..

Raktáron

Gyerek kétoldalas mágneses álló tábla - természetes

9 326HUF

Gyerek növekvő mágneses tábla, ideális rajzoláshoz, tanulásra vagy csak úgy, egy kis szórakozásra. A tábla egyik oldala mágneses, a másik oldalán klasszikus iskolai tábla felület található. A tábla állítható magasságú, így gyermekével együtt nő. Csomag tartalma: kétoldalas tábla színes kréták - 5 szín filctoll A filctoll nyomokat hagyhat..

Nem elérhető

Gyerek kétoldalas álló tábla - sárga

13 481HUF

A mágneses álló tábla remek segítő lehet minden óvodás korú gyermek számára. A táblának sokféle felhasználási lehetősége van. A gyerekek rajzolhatnak rá krétával, filctollal vagy használhatják a papírtekercset. A tábla egyik oldala sima, a másik oldalán pedig klasszikus iskolai tábla felület található, papírtekercs tartóval és tároló polccal. A táb..

Nem elérhető

Gyerek mágneses álló tábla - piros

18 674HUF

Gyerek mágneses tábla színes kivitelben, melyen elsősorban a piros szín uralkodik. Remek kiegészítő festéshez, számok tanulásához, házifeladatok megoldásához, a mágneseknek köszönhetően a szavak tanulása sokkal könyebb lesz vagy csak egész egyszerűen szórakozásra. A tábla egyik oldala mágneses, a másik oldalon klasszikus iskolai tábla felület talál..

Nem elérhető

Gyerek mágneses álló tábla - rózsaszín

24 905HUF

Gyönyörű rózsaszín tábla a gyerekek kreativitásának fejlesztése érdekében. Alkalmas festéshez, számok tanításához, házifeladatok megoldásához, a mágneseknek köszönhetően szavak alkothatók vagy csak úgy, egy kis szórakozásra. A tábla egyik oldala mágneses, a másik oldalán klasszikus iskolai tábla felület található, papírtekercs tartóval és tároló po..

Nem elérhető

Gyerek mágneses álló tábla - természetes

15 143HUF

Egy egyszerű oktatási segédeszközt keres óvodás gyermekének? Akkor a gyerek mágneses álló tábla ideális kiégészítő lesz gyermeke számára. A rajzolás még szórakoztatóbb lesz. A tábla egyik oldala mágneses, a másik oldalán pedig klasszikus iskolai tábla felület található, papírtekercs tartóval és tároló polccal. A tábla könnyen összecsukható. Csomag..

Nem elérhető

Gyerek összecsukható falitábla

17 843HUF

A falra felakasztható gyerek tábla remek segítő festéshez, számok tanulására, a házifeladatok megoldására, szavak létrehozásához mágnesek segítségével vagy csak úgy, egy kis szórakozásra. Belül a táblának klasszikus iskolai tábla felülete van, melyre krétával rajzolható, továbbá található rajta egy papírtekercs és tároló polc is. Kívülről fehér mág..

Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)

Intsen gyermekével együtt búcsút egy kis időre a tabletoknak, az okostelefonoknak és egyéb elektronikus készüléknek. Csak annyit kell tennie, hogy összegyűjti az összes plüss játékot vagy babát, és ezután már egyszerű lesz a szülőket is rábeszélni, hogy visszatérjenek az iskolás korukba. A vidám és szorakoztató délután kezdődhet. Ehez természetesen szükség van egy kis képzelet mellett helyes kellékekre és kiegészítőkre. Sok más játékkal ellentétben ezt a gyermeke soha nem fogja megunni, minden korosztály, minden generáció élvezi a művészeti tevékenységet.

Használhatják írásra, és természetesen rajzolásra is. A klasszikus iskolai táblák továbbra is nagyon népszerűek. De a modern táblákra azonban lehet filctollal is rajzolni. Így gyermeke igazi művésznek érezheti magát. És ha üvegfelületük van, akkor a gyerekek képeket is színezhetnek.