Játéktároló dobozok

Gyeremke játékai gyakran szanaszét vannak. Itt egy beszélő baba, ott egy világító autó és gyermeke gyakran azt sem tudja, hogy mivel játszon. Rendet kell teremteni a gyerekszobában. És ezért minőségi játéktároló dobozokra van szüksége. Válassza ki az igényeinek megfelelő tároló típust.

Találat:
Raktáron

Játéktároló fehér színes dobozokkal

13 950HUF

A játékok unalmas tárolása szórakoztató is lehet, és a játékok mindig megtalálják helyüket a gyerekszobában. A játéktároló ideális játékok tárolásához, 9 szövet dobozt tartalmaz három különböző színben. Úgy tervezték, hogy a gyerekek saját maguk is könnyedén elrakhatják a játékaikat. Minden doboz praktikus fogantyúval van felszerelve, amely megkönn..

Raktáron

Játéktároló Dínó

15 346HUF

Játéktároló dinoszaurusz motívummal minden kisfiú számára, eredeti kék és fehér színkombinációban. A játékok unalmas elrenderése szórakoztató is lehet, és a játékok mindig megtalálják helyüket a gyerekszobában. A játéktároló ideális játékok tárolásához, 9 szövet dobozt tartalmaz, amelyeket úgy terveztek, hogy a gyerekek saját maguk is elrakhatják a..

Raktáron

Gyerek összecsukható játéktároló kosár Mancs Őrjárat

2 499HUF

Összecsukható játéktároló kosár ruházat vagy játékok tárolására praktikus fogantyúkkal a könnyebb hordozás érdekében és vidám Mancs Őrjárat motívummal. Remek asszisztens a gyerekszoba takarításához. Anyag 100% poliészter Méret 36 x 36 x 58 cm..

Raktáron

Gyerek összecsukható játéktároló kosár Minnie

2 499HUF

Rózsaszín összecsukható játéktároló kosár ruházat vagy játékok tárolására praktikus fogantyúkkal a könnyebb hordozás érdekében és gyönyörű Minnie egér motívummal. Remek asszisztens a gyerekszoba takarításához. Anyag 100% poliészter Méret 36 x 36 x 58 cm..

Raktáron

Játéktároló doboz Fisher Price - Majom

2 779HUF

Összecsukható Fisher Price játéktároló doboz aranyos állatkás motívummal, remek segítő a rend fenntartásához a gyerekszobában.  Méretének köszönhetően hagyományos polcok vagy szekrények részeként is használható. Alkalmas gyerekeknek 2 éves kortól. Anyag nemszőtt szövet Méret 31 x 31 x 31 cm..

Raktáron

Játéktároló doboz Jégvarázs

2 779HUF

Játékok tárolására szolgáló doboz, mely praktikus segítő a gyerekszoba tisztán és rendben tartáshoz. Segít a játékok, műalkotások, vagy könyvek tárolásában. Elhelyezhető külön önmagában vagy polcok és szekrények részeként is. Alkalmas gyerekeknek 2 éves kortól. Anyag nemszőtt szövet Méret 31 x 31 x 31 cm..

Raktáron

Játéktároló doboz fedéllel Mickey

4 873HUF

Egy gyönyörű játéktároló doboz fedéllel népszerű Micky egér motívummal, mely minden gyerekszoba dísze lesz. A doboz akár székként is használható. Alkalmas gyerekeknek 2 éves kortól. Anyag textil MDF bútorlap Méret 30 x 30 x 30 cm..

Raktáron

Gyerek könyvespolc fehér

12 553HUF

Gyerek könyvespolc univerzális fehér színben. A könyvespolcnak poliészterből készült függesztett rekeszei vannak. Alkalmas a kedvenc mesekönyvek tárolására.Alkalmas gyerekeknek 3 éves kortól.Tulajdonságok• nagyon tartós, erős és stabil szerkezet• könnyen összeszerelhető• poliészter rekeszekAnyag• kiváló minőségű MDF bútorlapMéret• 60 x 51 x 23 cm..

Raktáron

Játéktároló Minnie egér

20 233HUF

Gyönyörű színes játéktároló Minnie egér motívummal a népszerű Disney -től, mely főként a kislányoknak fog örömet okozni. A játéktároló ideális játékok tárolásához, 6 vászon dobozt tartalmaz, amelyeket úgy terveztek, hogy a gyerekek egyedül is eltehetik játékaikat. Alkalmas gyerekeknek 3 éves kortól. Tulajdonságok nagyon erős és stabil szer..

Raktáron

Gyerek összecsukható játéktároló kosár Jégvarázs

2 499HUF

A Jégvarázs játéktároló kosárral a takarítás sokkal vidámabb és szórakoztatóbb lesz. Nemcsak játékok tárolására használható, de például szennyesre vagy ruházatra és egyéb holmikra is. A kosár fogantyúkkal van ellátva a könnyebb áthelyezés és hordozás érdekében. Anyag 100% poliészter Méret 36 x 36 x 58 cm..

Raktáron

Gyerek játéktároló kocsi SCANDI

11 157HUF

A SCANDI játéktároló kis kocsi egy gyönyörű, babakocsihoz hasonló kerekes tárolódoboz, amely zsinórnak köszönhetően egyszerűen húzható. Ideális játékok és egyéb gyermek kincsek tárolására. Minimalista és modern kialakítása harmonikus összhangban lesz a gyerekszoba többi stílusos darabjával. A játéktároló farost bútordarabokből készül, fehér lakkozá..

Raktáron

Játéktároló Mancs Őrjárat

20 233HUF

A játékok összeszedésének nem kell feltétlenül unalmasnak lennie, és szórakoztatóvá is válhat, például ennek a játéktárolónak köszönhetően. A játékok mindig megtalálják helyüket a gyerekszobában. A játéktároló ideális játékok tárolásához, 6 vászon dobozt tartalmaz, amelyeket úgy terveztek, hogy a gyerekek egyedül is eltehetiK játékaiKAt. Alkalma..

Raktáron

Játéktároló Mickey egér

20 233HUF

Praktikus játéktároló Mickey egér motívummal a népszerű Disney -től, rendkívüli kiegészítő minden gyerekszobába. A játéktároló ideális játékok tárolásához, 6 vászon dobozt tartalmaz, amelyeket úgy terveztek, hogy a gyerekek egyedül is eltehetik játékaikat. Alkalmas gyerekeknek 3 éves kortól. Tulajdonságok nagyon erős és stabil szerkezet k..

Raktáron

Gyerek pad tárolóval SCANDI

16 742HUF

Gyönyörű, praktikus gyerek pad tárolóval SCANDI, fehér és természetes fa színek modern kombinációjában. A pad remek ülésre alkalmas helyet biztosít, ráadásul háttámlával is rendelkezik és praktikus helyet biztosít játékok tárolására. A fedél lassan csukódik, ezzel megakadályozva a sérüléseket. A gyerekek saját maguk is kivehetik a játékaikat és szü..

Raktáron

Játéktároló - rózsaszín

18 139HUF

Minden kislány imádni fogja ezt a német gyártású szívecske mintás játéktárolót rózsaszín és fehér színkombinációban. A játékok unalmas elrenderése szórakoztató is lehet, és a játékok mindig megtalálják helyüket a gyerekszobában. A játéktároló ideális játékok tárolásához, 9 szövet dobozt tartalmaz, amelyeket úgy terveztek, hogy a gyerekek saját magu..

Raktáron

Játéktároló doboz fedéllel Jégvarázs

4 873HUF

Eredeti licens játéktároló doboz egy rendkívül népszerű rajzfilm motívummal. Használható székként vagy játékok és egyéb kincsek tárolására is. Alkalmas gyerekeknek 2 éves kortól. Anyag textil MDF bútorlap Méret 30 x 30 x 30 cm  ..

Raktáron

Játéktároló Jégvarázs

20 233HUF

A játékok unalmas összeszedése akár szórakoztató is lehet, és a minden játéknak mindig meg lesz a helye a gyerekszobában. A Jégvarázs motívummal díszített játéktároló örömmel tölti el minden jégvarász rajzfilm kedvelőjét. A játéktároló ideális játékok tárolásához, 6 vászon dobozt tartalmaz, amelyeket úgy terveztek, hogy a gyerekek egyedül is eltehe..

Nem elérhető

Gyerek játéktároló dobozok Jégvarázs

10 459HUF

A Jégvarázs motívumával díszített négy gyönyörű játéktároló doboz örömet szerez minden Jégvarázs rajongónak. Négy univerzális játéktároló doboz, amelyek ideálisak játékok, ruhák vagy egyéb gyermek kincsek tárolására. A dobozok a legtöbb polchoz alkalmasak. Alkalmas gyerekeknek 18 hónapos kortól. Tulajdonságok képek a doboz mind a 4 oldalán..

Nem elérhető

Gyerek könyvespolc Mancs Őrjárat

15 346HUF

Gyönyörű színes kis gyermek könyvespolc eredeti Mancs Őrjárat mintával. A könyvespolcnak poliészterből készült függesztett rekeszei vannak. Alkalmas a kedvenc mesekönyvek tárolására. Alkalmas gyerekeknek 3 éves kortól. Tulajdonságok nagyon tartós, erős és stabil szerkezet könnyen összeszerelhető poliészter rekeszek Anyag kiváló minőség..

Nem elérhető

Gyerek könyvespolc Minnie

15 346HUF

Gyönyörű színes gyerek könyvespolc vidám Minnie egér mintával. A könyvespolcnak poliészterből készült függesztett rekeszei vannak. Alkalmas a kedvenc mesekönyvek tárolására. Alkalmas gyerekeknek 3 éves kortól. Tulajdonságok nagyon tartós, erős és stabil szerkezet könnyen összeszerelhető poliészter rekeszek Anyag kiváló minőségű MDF..

Nem elérhető

Gyerek könyvespolc Peppa malac

15 346HUF

Gyönyörű színes kis gyermek könyvespolc eredeti Peppa malac mintával. A könyvespolcnak poliészterből készült függesztett rekeszei vannak. Alkalmas a kedvenc mesekönyvek tárolására. Alkalmas gyerekeknek 3 éves kortól. Tulajdonságok nagyon tartós, erős és stabil szerkezet könnyen összeszerelhető poliészter rekeszek Anyag kiváló minős..

Nem elérhető

Gyerek könyvespolc virágok

12 553HUF

Gyerek könyvespolc gyönyörű virág mintával. A könyvespolcnak poliészterből készült függesztett rekeszei vannak. Alkalmas a kedvenc mesekönyvek tárolására. Alkalmas gyerekeknek 3 éves kortól. Tulajdonságok nagyon tartós, erős és stabil szerkezet könnyen összeszerelhető poliészter rekeszek Anyag kiváló minőségű MDF bútorlap Méret ..

Nem elérhető

Játéktároló 101 kiskutya

18 837HUF

A Disney 101 kiskutya motívummal díszített játéktároló minden gyermeknek örömet okoz. Az unalmas takarítás egyszere szórakoztató lesz. A játéktároló ideális játékok tárolásához, 6 vászon dobozt tartalmaz, amelyeket úgy terveztek, hogy a gyerekek egyedül is eltehetik játékaikat. Alkalmas gyerekeknek 3 éves kortól. Tulajdonságok nagyon erős ..

Nem elérhető

Játéktároló doboz fedéllel Mancs Őrjárat

4 873HUF

Egy gyönyörű játéktároló doboz, mely minden gyerekszoba dísze lesz. Használható székként vagy játékok és egyéb kincsek tárolására is. Alkalmas gyerekeknek 2 éves kortól. Anyag textil MDF bútorlap Méret 30 x 30 x 30 cm..

Nem elérhető

Játéktároló doboz Fisher Price - Elefánt

4 175HUF

Aranyos elefánt motívummal díszített szövet játéktároló doboz, mely a gyerekszoba dísze lesz, ugyanakkor játékok, könyvek és egyéb gyermek kincsek tárolására remek választás. Méretének köszönhetően hagyományos polcok vagy szekrények részeként is használható. Alkalmas gyerekeknek 2 éves kortól. Anyag nemszőtt szövet Méret 31 x 31 x 31..

Nem elérhető

Játéktároló doboz Fisher Price - Mackó

4 175HUF

Praktikus játéktároló doboz a Fisher Price -tól, aranyos kis mackó motívummal. A játéktároló dobozok segítenek fenntartani a rendet a gyerekszobában, és egyaránt remek dekorációként is szolgálnak. Alkalmas gyerekeknek 2 éves kortól. Anyag nemszőtt szövet Méret 31 x 31 x 31 cm..

Nem elérhető

Játéktároló doboz Fisher Price - Oroszlán

4 175HUF

Aranyos állatkás motívummal díszített szövetből készült játéktároló a Fisher Price -tól. Kiváló segítő a játékok és egyéb apróságok elhelyezéséhez a gyerekszobában. Méretének köszönhetően hagyományos polcok vagy szekrények részeként is használható. Alkalmas gyerekeknek 2 éves kortól. Anyag nemszőtt szövet Méret 31 x 31 x 31 cm..

Nem elérhető

Játéktároló doboz Fisher Price - Zsiráf

4 175HUF

Eredeti licens játéktároló doboz a Fisher Price -tól. Tárhelyet kínál játékok és minden fontos apróság számára a gyerekszobában. Alkalmas gyerekeknek 2 éves kortól. Anyag nemszőtt szövet Méret 31 x 31 x 31 cm..

Nem elérhető

Játéktároló fehér

16 742HUF

Stílusos gyerekszoba kiegészítő csillagokkal díszített fehér játéktároló formájában kislányok és kisfiúk számára egyaránt. Az unalmas takarítás egyszere szórakoztató lesz. A játéktároló ideális játékok tárolásához, 6 vászon dobozt tartalmaz, amelyeket úgy terveztek, hogy a gyerekek egyedül is eltehetik játékaikat. Alkalmas gyerekeknek 3 éves kortó..

Nem elérhető

Játéktároló Peppa malac

20 233HUF

Vidám játéktároló aranyos mintával, Peppa a malac örömet okoz minden gyermeknek. Az unalmas takarítás egyszere szórakoztató lesz. A játéktároló ideális játékok tárolásához, 6 vászon dobozt tartalmaz, amelyeket úgy terveztek, hogy a gyerekek egyedül is eltehetik játékaikat. Alkalmas gyerekeknek 3 éves kortól. Tulajdonságok nagyon erős és st..

Nem elérhető

Játéktároló Verdák

20 233HUF

Minden fiú számára, aki szereti a Verdák rajzfilmet, itt ez a napszerű játéktároló autó motívummal. Népszerű gyerekszoba kiegészítő. A játéktároló ideális játékok tárolásához, 6 vászon dobozt tartalmaz, amelyeket úgy terveztek, hogy a gyerekek egyedül is eltehetik játékaikat. Alkalmas gyerekeknek 3 éves kortól. Tulajdonságok nagyon erős és..

Nem elérhető

Játéktároló virágok

16 742HUF

Stílusos kislány gyerekszoba kiegészítő virágokkal és madárkákkal díszített fehér játéktároló formájában. Az unalmas takarítás egyszere szórakoztató lesz. A játéktároló ideális játékok tárolásához, 6 vászon dobozt tartalmaz, amelyeket úgy terveztek, hogy a gyerekek egyedül is eltehetik játékaikat. Alkalmas gyerekeknek 3 éves kortól. Tulajdons..

Tételek: 1 - 32 / 32 (1 oldal)

Az egyszerű összecsukható mechanizmus még a legkisebb gyerekszobában is megtalálja helyét. Ez a könnyedén változtatható megoldás, például a szekrényben is elfér, ha éppen nincs rá szükség. A szerkezet általában tartósabb, és az elrendezése a gyerekek számára nagyon egyszerű. Ha valóban szépen el szeretné rendezni a játékokat, válasszon több rekeszes tárolót.

A praktikus játéktároló dobozok önállóan is használható a céljukanak megfelelően, vagy egyszerűen beillesztheti őket polcba, vagy használhatja őket a szekrény jobb és könnyebben áttekinthető felosztása érdekében. Ha a doboz mindenki szem előtt lesz, csak úgy önmagában, akkor a gyönyörű dizájnnak köszönhetően a gyerekszoba garantáltan sokkal vidámabb lesz. A gyerekek imádni fogják a népszerű mesehősök motívumait. A vidám motívumokkal teli, színes segítőkkel pedig a takarítás sokkal könnyebb lesz.