Gyerek fotelek

Mi is lehet jobb, mint egy kényelmes fotelban pihenni egy nehéz nap után. És a gyerekek is megérdemlik ezt a kényelmet. A gyerek fotelok és kanapék elegáns megoldás a pihenéshez minden gyerekszobában. A legkisebbek itt nézhetik kedvenc meséiket, a nagyobb gyerekek pedig itt olvashatnak.

Találat:
Raktáron

Gyerek fotel állatkák

14 429HUF

Az állatkákat minden gyermek kedveli. Ideális fotel minden kisfiú és kislány számára a gyerekszobában. Az érdekes színkombinációnak köszönhetően gyermeke birodalma sokkal szebb lesz, ugyanakkor a fotel kellő kényelmet nyújt gyermeke számára. A fotel PUR habból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. A fotel könnyű, biztonságos, éles szélek nélk..

Raktáron

Gyerek fotel Erdei állatkák

14 429HUF

Az állatok minden gyermek kedvenc motívuma. Egy ilyen kis fotel remek választás minden kisfiúnak és kislánynak, ráadásul tökéletesen kiegészíti a gyerekszobát. Az érdekes színkombináció beragyogja a gyermeke birodalmát és egyben kényelmet nyújt. PUR habszivacsból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. A fotel kényelmes helyet biztosít pihenésr..

Raktáron

Gyerek fotel építkezés

14 429HUF

Praktikus és nagyon népszerű gyerek fotel, amely minden gyermek irodalom dísze lesz. A fotel PUR habból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. Könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot az áthelyezése. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosógépben..

Raktáron

Gyerek fotel egérke

14 429HUF

Egy gyönyörű gyerek fotel modern fekete-fehér kivitelben, amely biztosan nem fog elveszni egyetlen gyermek birodalmában sem. A fotel PUR habból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. A fotel könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot az áthelyezése. A mikrofázisból készült huzat a cipzá..

Raktáron

Gyerek fotel egyszarvú

14 429HUF

Egy gyönyörű fotel egyszarvú és hattyú mintával, melynek köszönhetően minden kislány szeme felragyog. Ráadásul kényelmes helyet biztosít pihenéshez, tévézéshez vagy mesék olvasásához. PUR habszivacsból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. A fotel könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz go..

Nem elérhető

Gyerek fotel Macskák

14 429HUF

A macskák minden gyermek kedvenc motívuma. Egy ilyen kis fotel remek választás minden kisfiúnak és kislánynak, ráadásul tökéletesen kiegészíti a gyerekszobát. Az érdekes színkombináció beragyogja a gyermeke birodalmát és egyben kényelmet nyújt. PUR habszivacsból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. A fotel kényelmes helyet biztosít pihenésre..

Nem elérhető

Gyerek fotel Retró egérkék

14 429HUF

Gyönyörű, modern kialakítású kis fotel, amely biztosan nem fog elveszni egyetlen szobában sem. A fotel PUR habszivacsból készül, amely nagyon jól tartja az alakját. Nagyon könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot a fotel áthelyezése. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően k..

Nem elérhető

Gyerek fotel tűzoltók

14 429HUF

Eredeti kiegészítő a gyerekszobába minden kisfiú számára játékautó motívummal. A fotel könnyű, nagyon puha anyagból készül, de formáját jól tartja, kényelmes, ideális pihenésre vagy mesék nézésére. A mikrofázisból készült huzat a cipzárnak köszönhetően könnyen levehető és mosógépben 30 fokon mosható. FIGYELMEZTETÉS - Kérjük, gondosan ellenőrizze..

Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)

Könnyű szerkezete miatt még a kis tulajdonosok is képesek bármikor és bárhová áthelyezni a fotelt. A kisfiúk és kislányok pedig értékelni fogják, hogy a fotelok nagyon stílusosan néznek ki. Feltétlenül tanácskozzon gyermekével és együtt válasszanak ki egy konkrét darabot. Hagyja, hogy a saját ízlésének megfelelően válassza ki a huzat motívumát vagy színét.

A szülők számára a minőségi kivitelezésnek különösen fontosnak kell lennie a választás során. Ez leggyakrabban fémből, poliuretán habból, de fából vagy műanyagból is készül. Hasonlóképpen elengedhetetlen a huzat anyag tartóssága. Textilel és műbőrrel egyaránt találkozhat. Mindenképp előny, ha a huzat levehető és mosható. A biztonság magától értetődő, minden gyermek bútor esetében, beleértve a kis fotelokat is, ezeknek éles szélek nélkül kell lennie.