Gyerek kanapék

Kicsik és nagyok, mindenki egyanúgy szeret heverészni. És szó szerint erre volt teremtve a puha és kényelmes kanapé. Még a gyerekek is biztosan értékelni fogják, ha nem kell megosztozniuk ezzel a kényelmes hellyel a nappaliban. Egyszerűen vásároljon nekik egy saját kanapét. A gyerek kanapé minden gyerekszoba stílusos és praktikus kiegészítője lesz.

Találat:
Raktáron

Szétnyitható mini gyerek kanapé - állatkák

23 097HUF

Az állatkák sok gyermek kedvenc motívuma. Ez a kanapé szürke színekben modern mentazöld színnel kombinálva csodálatos kiegészítője lesz minden gyerekszobának. Pihenésre, tévénézésre, mesék olvasására tervezték. A kanapé kényelmes, könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. Könnyű súlyának köszönhetően gyermeke bármikor könnyedén egyedül is áthelyezhe..

Raktáron

Mini gyerek kanapé építkezés

23 097HUF

Rendkívül népszerű építkezés minta, mely minden kisfiút örömmel tölt el. Ez a kanapé kényelmes helyet kínál pihenésre, tévézésre vagy mesék olvasására. A kanapé kényelmes, könnyű, biztonságos éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot az áthelyezése, szétnyitása vagy összecsukása. Pihenésre, tévézésre, mese olva..

Raktáron

Szétnyitható mini gyerek kanapé Erdei állatkák

23 097HUF

Rendkívül népszerű állatkás minta, mely minden gyermeket örömmel tölt el. Modern és divatos színek. Ez a kanapé kényelmes helyet kínál pihenésre, tévézésre vagy mesék olvasására. A kanapé kényelmes, könnyű, biztonságos éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot az áthelyezése, szétnyitása vagy öss..

Raktáron

Szétnyitható mini gyerek kanapé - tűzoltók

23 097HUF

Tűzoltók, a kisfiúk körében nagyon népszerű minta egy eredeti mini kanapé formájában. Alkalmas pihenésre, tévézésre, mesék olvasásra. Könnyű súlyának köszönhetően gyermeke bármikor könnyedén egyedül is áthelyezheti, összecsukhatja és szétnyithatja. Pihenésre, tévézésre, mesék olvasására tervezték. FONTOS - Gondosan ellenőrizze a kanapé méreteit. A..

Raktáron

Szétnyitható mini gyerek kanapé Retró egérkék

23 097HUF

Szétnyitható mini gyerek kanapé modern kivitelben, amelyet nem csak a gyerekek fognak értékelni. Ez a kanapé kényelmes helyet kínál pihenésre, tévézésre vagy mesék olvasására. A kanapé kényelmes, könnyű, biztonságos éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot az áthelyezése, szétnyitása vagy összec..

Nem elérhető

Szétnyitható mini gyerek kanapé - mackó, a versenyző

23 097HUF

Minden kisfiúnak, aki szereti a játékautókat ez a kanapé kényelmes helyet biztosít pihenésre, tévézésre vagy mesék olvasására. A kanapé kényelmes, könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. Könnyű súlyának köszönhetően gyermeke bármikor könnyedén egyedül is áthelyezheti, összecsukhatja és szétnyithatja. Pihenésre, tévézésre, mesék olvasására tervezté..

Nem elérhető

Szétnyitható mini gyerek kanapé Falevelek

19 244HUF

Gyönyörű színes kanapé modern dizájnnal. Ez a kanapé kényelmes helyet kínál pihenésre, tévézésre vagy mesék olvasására. A kanapé kényelmes, könnyű, biztonságos éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot az áthelyezése, szétnyitása vagy összecsukása. A huzat cipzáras, így levehető és mosógépben leg..

Nem elérhető

Szétnyitható mini gyerek kanapé Macskák

19 244HUF

Rendkívül népszerű kis macskás minta, mely minden gyermeket örömmel tölt el. Modern és divatos színek. Ez a kanapé kényelmes helyet kínál pihenésre, tévézésre vagy mesék olvasására. A kanapé kényelmes, könnyű, biztonságos éles szélek nélkül. A könnyű súlyának köszönhetően a gyermeknek nem okoz gondot az áthelyezése, szétnyitása vagy ..

Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)

Ezeket a puha kanapékat mesék olvasására, hallgatására és nézésére tervezték. Ha kiegészíti néhány párnával, gyermeke garantáltan imádni fogja. De természetesen biztos lehet abban, hogy a kicsik sok kreatív módot találnak a kanapé felhasználására.

A robusztus szerkezet ezért többé-kevésbé feltétel. Fontolja meg, hogy nem e választ az összecsukható, de mechanizmussal ellátott kanapék közül. Idővel biztosan azzal is foglalkozni kell, hogy gyermeke barátai ott alszanak, tehát nő a gyerekek letszáma, és legalább lesz a kis vendégek, hol aludni. Az egész rendszernek egyszerűnek és könnyen kezelhetőnek kell lennie még egy gyermek számára is. A gyermekek bánásmódja mindenképpen hagy némi nyomot, ezért a könnyen tisztítható huzat is nagy előny. Minél sötétebb annál jobb, vagy mintás, mert a minták remek "álcaként" működnek a foltok ellen.