Nagykereskedelem gyerek bútorokkal és egyéb gyerek termékekkel


Jusson hozzá nagykereskedelmi árakhoz!

Hogyan?

1. Hozzon létre saját felhasználói fiókot

2. Írjon nekünk az info@b-home.hu, és hozzáférést adunk Önnek a nagykereskedelmi árakhoz


Fiók létrehozása


Szaküzlete van, egyéni vállalkozó vagy kereskedő? Ha rendszeres áruvásárlást tervez, akkor készen állunk az együttműködésre nagykereskedelmi fiókkal, mely sok vásárlói előnnyel jár. A széles kínálatunkhoz akár XML feed -el is szolgálhatunk. A nagykereskedelmi fiók létrehozása nagyon egyszerű, csak regisztráljon weboldalunkon, és írjon nekünk egy e-mailt.

Előző megrendelései alapján különböző kedvezményes árakat határozunk meg önnek, amelyeket a felhasználói fiókjába való bejelentkezés után láthat. Minél többet rendel, annál jobb árakat tudunk ajánlani Önnek.

Minden vásárlónk egyéni igényeinek szeretnénk eleget tenni, és személyre szabott feltételeket tudunk mindenki számára biztosítani. Győződjön meg róla, írjon nekünk, és segítünk mindent pontosan beállítani igényeinek és követelményeinek megfelelően. Ne habozzon és vegye fel velünk a kapcsolatot.

XML feed

Ha a kínálatunkban található termékeket saját webáruházára történő importálását szeretné használni, akkor XML feed -eket biztosíthatunk Önnek. Ebben a gépformátumban megtalálja mind a nagykereskedelmi árait, mind az összes termékinformációt (leírás, képek, raktárkészlet stb.). Az alábbiakban további információkat találhat.

XML feed címe

Az XML feed használatához először saját fiókkal kell rendelkeznie. Ezután kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

XML feed specifikáció

Az XML feed felépítése a Heureka 2.0 verziójú feed specifikáción alapul. Apró módosítások voltak bevezetve nagykereskedelmi célokra. A feed folyamatosan frissül, naponta többször is letöltheti. Íme egy példa egy adott termékre magyarázatokkal.

A feed próbaverzióját itt megtalálja.


<ITEM_ID>STAR0577</ITEM_ID> - STAR0577 ez egy egyedi cikkszám (ezt kell használni, ha kérdése van termékkel kapcsolatban, rendeléskor stb.)
<PRODUCTNAME><![CDATA[Gyerek asztal székekkel Minie Mouse]]></PRODUCTNAME> - termék neve
<PRODUCT><![CDATA[Gyerek asztal székekkel Minie Mouse]]></PRODUCT> - termék neve (azonos a feljebb láthatóval)
<DESCRIPTION><![CDATA[<p>A Walt Disney műhelyből származó gyönyörű <strong>gyerek asztal sz</strong><strong>ékekke</strong>l, melyet aranyos Minnie egér díszít. Minden gyermeknek örömet okoz. Egy színes asztal székekkel nélkülözhetetlen része minden gyermek birodalomnak. A népszerű és jól ismert rajzfilmfigura minden szobát beragyog, és egyben helyet biztosít játékhoz, rajzoláshoz vagy pihenéshez. <br></p><p>Alkalmas gyerekeknek 3 éves kortól.</p><p><b>Tulajdonságok</b></p><ul><li>nagyon tartós és stabil szerkezet</li><li>könnyen összeszerelhető</li><li>lekerekített sarkok (gyermeke nagyobb biztonsága érdekében)</li><li>asztal max. teherbírása 20 kg</li><li>szék max. teherbírása 50 kg</li></ul><p><b>Anyag</b></p><ul><li>kiváló minőségű MDF bútorlap</li></ul><p><b>Méret</b></p><ul><li>asztal 50 x 50 x 43 cm</li><li>szék 27 x 27 x 48 cm</li></ul>]]></DESCRIPTION> - termék leírás HTML formátumban
<WEIGHT>10</WEIGHT> - termék súlya - kg (nem minden esetben feltüntetett információ)
<MANUFACTURER>Arditex</MANUFACTURER> - gyártó
<EAN>8430957128922</EAN> - EAN termékkód (nem minden esetben feltüntetett információ)
<URL>https://www.b-home.hu/gyerek-asztal-szekekkel-minie-mouse-star0577.html</URL> - termék címe webáruházunkban
<IMGURL>https://www.b-home.hu/image/cache/catalog/produkty/gyerekbutor/arditex/gyerek-asztalok-es-szekek/STAR0577-gyerek-asztal-szekekkel-minie-mouse-A-800x800.jpg</IMGURL> - termék fő képe, vízjel nélkül
<IMGURL_ALTERNATIVE>https://www.b-home.hu/image/cache/catalog/produkty/gyerekbutor/arditex/gyerek-asztalok-es-szekek/STAR0577-gyerek-asztal-szekekkel-minie-mouse-B-800x800.jpg</IMGURL_ALTERNATIVE> - további képek a termékről (ez akár több kép is lehet)
<VIDEO_URL>https://www.youtube.com/?watch=aaaaaaaa</VIDEO_URL> - - youtube.com videó link
<VAT>21%</VAT> - ÁFA
<PRICE_VAT>28990</PRICE_VAT> - ajánlott kiskereskedelmi ár áfával
<MSRPRICE_VAT>28990</MSRPRICE_VAT> - ajánlott kiskereskedelmi ár
<PRICE_VO>18429</PRICE_VO> - az Ön nagykereskedelmi ára ÁFA nélkül
<PRICE_VOVAT>22300</PRICE_VOVAT> - az Ön nagykereskedelmi ára áfával
<INSTOCK>6</INSTOCK> - jelenleg raktáron lévő mennyiség
<DELIVERY_DATE>21</DELIVERY_DATE> - valószínű szállítási idő, ha a termék jelenleg nincs raktáron (itt 21 nap). A 99 -es érték azt jelenti, hogy a beszerzési időpont ismeretlen, vagy a termék soha többé nem lesz elérhető.
<CATEGORYTEXT><![CDATA[Gyerekbútor | Gyerek asztalok és székek]]></CATEGORYTEXT> - termékkategória elérhetősége weboldalunkon (itt a fő kategória Gyerek bútorok, alkategória Gyerek asztalok és székek)<PARAM>
<PARAM_NAME>Minta</PARAM_NAME> - termék paraméter neve
<VAL>Minnie</VAL> - paraméter értéke
</PARAM>
<PARAM>
<PARAM_NAME>Materiál</PARAM_NAME> - termék paraméter neve
<VAL>MDF</VAL> - paraméter értéke
</PARAM>