Kiegészítők

Lehet, hogy néha szinte láthatatlanok. Gyakran észre sem veszi, hogy ott vannak. De ha egyszer csak nincsenek kéznél, akkor azt biztosan észre veszi. Anya, hol vannak a tiszta törülközők? Pontosan ez történik sok háztartásban. A kiegészítők praktikusak, hasznosak és egyszerűen nélkülözhetetlenek, az otthont otthonossá teszik mind a felnőttek, mind a gyermekek számára.

Találat:
Raktáron

Falióra Aranyhaj

7 686HUF

Aranyos gyerek falióra népszerű mese motívummal, amely gyermekét nem fogja zavarni alvás közben. A 1440x1440 fényképfelbontással történő nyomtatás tartós alumínium kompozit lemezre történik (nem tartalmaz egészségre veszélyes anyagokat) és hihetetlen nyomtatási minőség és színmélység jellemzi. A falióra rendkívül csendes mechanizmussal rendelkezik..

Raktáron

Gyerek falióra Angry Birds

7 686HUF

Eredeti kiegészítőt keres gyermeke birodalmába? Egy gyerek falióra remek választás. A 1440x1440 fényképfelbontással történő nyomtatás tartós alumínium kompozit lemezre történik (nem tartalmaz egészségre veszélyes anyagokat) és hihetetlen nyomtatási minőség és színmélység jellemzi. A falióra rendkívül csendes mechanizmussal rendelkezik. Tulajdonsá..

Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)

A 100% -os pamut egy klasszikus anyag, amely nagyon kellemes tapintású, így legtöbbünknek otthon a fürdőszobában pamut törülköző és fürdőlepedő formájában biztosan megtalálható. A törülköző hosszú éltartama és tartóssága feltétele a nagyobb súly. Néhány újítás azonban a törülközők világában is helyén van a tulajdonságaik javítása érdekében. Például a bambuszrost hozzáadása biztosítja az anyag jobb nedvszívó képességét. Hasonlóképpen van az mikroszálas adalékkal is.