Minecraft Gyémántcsákány 45 cm habzsákos

Minecraft Gyémántcsákány 45 cm habzsákos

6 723HUF
Ár áfa nélkül 27%: 5 294HUF
Cikkszám: OPBH1525
EAN 0769503873114
Minta Minecraft
Készletinfó: 6 db raktáron
várható kézbesítés máj. 30.

Termék leírás

Hozz létre saját kalandokat a minecraft világban való valóságban a mi gyémánt kardunkkal. A kard 45 cm hosszú és ellenálló és kemény habból készült, ami azt jelenti, hogy ez egy biztonságos eszköz a játékosok számára minden korosztály számára.

A minecraft-os gyémánt kard az egyik legerősebb és leghatékonyabb fegyver a játékban. Gyémántból készül, ami a legértékesebb és leghatékonyabb anyag a Minecraftban. Jellegzetes kék fénye van és elegáns és presztízségteljes. Az egyik legnagyobb támadó erőt kínálja a játékban, hosszabb élettartamú, mint az alacsonyabb anyagokból készült kardok és a Minecraft világában az erő és előrehaladás szimbóluma.
A gyémánt kard egy pontos replika a népszerű játéktárgyból, legyél Minecraft rajongó vagy keresel egy eredeti és biztonságos játékot a kis kalandorod számára. Az anyag garantálja, hogy a kard elég puha legyen a biztonságos játékokhoz, de elég erős ahhoz, hogy hosszú órákon át tartó szórakozást biztosítson.
A realisztikus dizájnjának és biztonságos szerkezetének köszönhetően a gyémánt kard tökéletes kiegészítője a Minecraft rajongóknak minden korosztályban. Készülj fel egy szórakoztató és kreatív kalandra.

Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek részére.

Tartalom

  • 45 x 23 cm-es habkard (m x sz)
Jellemzők
  • CE tanúsítvány
Anyag
  • műanyag